Adriana Krnáčová, M.A., MBA

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.02.2016 10:50:05

Odsuzuji jakoukoli formu teroru

Odsuzuji jakoukoli formu teroru

Vyjádření hnutí ANO k napadení pražského autonomního sociálního centra Klinika

Je neslučitelné s principy demokratické a slušné společnosti, aby jedna skupina kvůli odlišnosti názorů napadala a ohrožovala skupinu jinou. Je to nepochopitelné a ostudné chování. Kdokoliv, kdo názorové rozpory řeší útokem na zdraví a majetek našich spoluobčanů, musí být podle zákona dopaden a potrestán.

Primátorka hl. m. Prahy Adriana Krnáčová, která se zúčastnila dnešního shromáždění pro Kliniku, prohlásila: "Hodit zapálenou láhev do objektu, kde žiji lidé, nemůže udělat normální člověk, ale zlá a zbabělá kreatura. Praha je otevřené, mezinárodní město, které nesnese podlé projevy rasové, národnostní a náboženské nesnášenlivosti. Tím, že jsem zde, jasně říkám, že osobně odsuzuji jakoukoli formu teroru."

Hnutí ANO

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama