Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.02.2016 13:40:00

Pokud nebude domluva, region přijde o evropské peníze

Pokud nebude domluva, region přijde o evropské peníze

Europoslanec Tomáš Zdechovský jednal se zástupci společnosti MANN+HUMMEL o obchvatu Okříšek.

Přestože se firmy v průmyslové zóně shodují na nutnosti obchvatu, obce stále váhají. Zdechovský upozornil na to, že pokud se do roku 2020 nestihnou vyčerpat evropské peníze právě na projekty jako je tento obchvat, region o prostředky přijde a řešení obchvatu se posune o další roky.

„Baťu sem na Třebíčsko nevrátíme a tento region, bez velkých zaměstnavatelů jako je například společnost MANN+HUMMEL, bude skomírat. Česká republika je dobré místo pro podnikání, máme nejnižší nezaměstnanost v Evropské unii. Firmám se daří a chtějí růst. Pokud však budou blokovány, budou své výrobny a vývoj přesouvat do jiných zemí,“ upozornil při jednání Zdechovský a dodal, že pokud by došlo k zastavení rozvoje firem, bude to mít velký dopad na zaměstnanost a život v regionu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama