Ing. Bc. Ivan Noveský

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.02.2016 1:17:01

Chystá se Turecko rozpoutat 3. světovou válku a ČR chce být spolupachatelem?

Chystá se Turecko rozpoutat 3. světovou válku a ČR chce být spolupachatelem?

2 světové války, USA, Srbsko, Sýrie, prezident Hollande, prezident Asad, Francie, zločinecký spolek NATO, spolupachatelství ČR, Saúdská Arábie

Německu to nevadí, už figurovalo u vzniku dvou světových válek. USA se na to evidentně těší, protože ještě nikdy světovou válku nerozpoutalo, byť válek už rozpoutali požehnaně (např. Irák, ...,...). ČR zatím nebyla nikdy iniciátorem žádné války, byť alespoň morálně pomáhala USA s vražděním v Srbsku. Přesto se domnívám, že nyní, když má ČR "šanci" stát se, díky Turecku (je členem stejného zločineckého spolku NATO, jako ČR), spolupachatelem vzniku 3. světové války, nemělo by této "šance" využít. Opravdu jako občan ČR, byť nepřímo, tj. skrz USA a zejména Turecko, kterému se dá věřit pouze to, že nikdy nic nesplní, nechci být zločincem, byť i pouze spolupachatelem válečných zločinů v Sýrii. Už jsme se na Sýrii provinili dost, mj. i tím, že jsme jako demokratický stát, člen EU, nechali islámské teroristy spojené s USA, Tureckem, Saúdskou Arábií a dalšími zločinci vraždit občany suverénního syrského státu. Stejně tak jsme zcela vážně poslouchali nesmyslné diskuze "demokratických" států Francie apod. na téma "Prezident Asad může ještě chvíli zůstat prezidentem." Proč jsme nediskutovali na téma "Prezident Hollande může ještě chvíli zůstat prezidentem."? Mělo by to stejnou relevanci. Vzbudí se česká vláda?
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama