PhDr. Matěj Stropnický

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.02.2016 13:04:08

K parkovišti na Malé Straně: Doporučil bych poslancům MHD

K parkovišti na Malé Straně: Doporučil bych poslancům MHD

Malostranské náměstí by mělo být bez aut. Podle vítězného návrhu architektonické soutěže, by parkoviště na Malostranském náměstí mělo být přeměněno na klidovou zónu.

Bouří se ale poslanci: měli by to prý od svých aut do práce daleko. Má městská část zohledňovat potřeby Parlamentu? „Je ke zvážení, jestli auto je ten jediný a vhodný dopravní prostředek pro poslance. Je celá řada občanů České republiky a jejich počet narůstá, kteří využívají i jiné způsoby – například veřejnou dopravu. To bych poslancům doporučil,” uvedl v Českém rozhlasu předseda zelených Matěj Stropnický. Poslechněte si celý duel Matěje Stropnického s poslancem Romanem Váňou z ČSSD na webu Českého rozhlasu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama