Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.04.2011 16:40:00

Bobřík mlčení Bohuslava Sobotky k hlasování o nedůvěře vládě

Bobřík mlčení Bohuslava Sobotky k hlasování o nedůvěře vládě

Můžeme čekat tichou podporu ČSSD Nečasově vládě?

Již několik dnů marně vyzýváme k hlasování o vyslovení nedůvěry vládě. V základech se začíná třást parlamentní demokracie. Vládní kotrmelce v posledních týdnech zaujaly celou veřejnost. Dokonce prý zvýšily prodejnost deníkových titulů, občané marně volají po plnění volebních slibů jednotlivých vládních stran.
 
Dnes již nepomůže ani odchod jednotlivých ministrů. Stále není dořešena kauza ministra Vondry, ministr školství zaměstnal tolik diskutovaného poradce a ministr zdravotnictví nám zase mile sdělil, že nám nezbývá než platit a platit. Poslanecký klub KSČM nepřipustí, aby se na tyto záležitosti zapomnělo a aby se v důsledku současného rozkladu naprosto zprofanované strany Věci veřejné zametly pod koberec jiné, také velmi závažné aféry.
 
Pavel KOVÁČIK, předseda PK KSČM
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama