PhDr. Matěj Stropnický

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.03.2016 16:12:00

Hlavním problémem ČR není migrace, ale extremismus

Hlavním problémem ČR není migrace, ale extremismus

Pokud budou pánové Chovanec a Babiš namísto hašení reálných problémů a prezentace úspěchů pokračovat ve stávajícím strašení veřejnosti, dávají tak signál, že demokratické síly situaci nemohou řešit.

„Hlavním problémem vnitřní bezpečnosti ČR není migrace, ale nárůst pravicového extremismu. Pokud budou pánové Chovanec a Babiš namísto hašení reálných problémů a prezentace úspěchů a zlepšování v oblasti integrace cizinců nadále spolu s prezidentem pokračovat ve stávajícím strašení veřejnosti, dávají tak v prvé řadě lidem signál, že demokratické síly situaci nemohou řešit. Volby na Slovensku jasně ukázaly, kam to vede a volby v ČR se kvapem blíží,“ uvedl předseda zelených Matěj Stropnický v Otázkách Václava Moravce. Podívejte se na celý záznam na webu České televize.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama