Jan Blažek

  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.03.2016 22:32:05

Česko vazal Číny

Česko vazal Číny

Divné náhody současného dění toto mohou navozovat.

 

Není to tak stará událost, kdy prezident Zeman pronesl zvláštní popis situace, že Česká republika již není pod vlivem USA. A najednou dnes, si klidně několik čínských návštěvníků České republiky dovolí beztrestně a v podstatě pod dohledem POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY, nikoliv pod dohledem policie ČÍNSKÉ, útočit a napadat občany České republiky. Občany, z jejichž daní je Policie ČR placena a na jejichž obranu je vedena. Navíc tato událost je zdokumentována a zájem o tuto dokumentaci projevila Policie ČR řekněme, laxní.  Je to jen náhoda, že po výše zmíněném projevu prezidenta Zemana, se mohou u nás takto chovat cizinci?  Dovedete si představit situaci opačně? Dovedete si představit, že by kdekoliv na světě, se mohli takto beztrestně cizí návštěvníci chovat?

Po mnohých zkušenostech již vím, že takovéto události náhodné nejsou. A tudíž je to pro mě další zklamání z dění u nás, stejně tak, jako je to další zklamání z prezidenta Zemana.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama