Ing. Karla Šlechtová

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.04.2016 10:44:00

Dobré myšlenky nás vedou ke správnému cíli. Tím je spokojený příjemce dotací

Dobré myšlenky nás vedou ke správnému cíli. Tím je spokojený příjemce dotací

Ministryně Karla Šlechtová se zúčastnila slavnostního otevření Evropského domu v Hradci Králové. Ten bude sloužit jako kvalitní informační a konzultační místo pro žadatele a příjemce evropských strukturálních a investičních fondů.

Každému se zde dostane odpovědi, jak postupovat a co pro získání evropských dotací učinit.

„S myšlenkou vzniku Evropských domů v každém z krajů České republiky jsme přišli již v roce 2014 a jsem velice ráda, že se Královéhradeckému kraji povedlo tuto ideu uskutečnit a že jej dnes můžeme slavnostně otevřít. Je to ukázka toho, že dobré myšlenky nás vedou ke správnému cíli. Tím je spokojený žadatel a příjemce evropských dotací,“ uvedla ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.

Ministryně Šlechtová přijela do Hradce Králové na pozvání hejtmana Královéhradeckého kraje. Po slavnostním přestřižení pásky ve venkovním prostoru před budovou Evropského domu následovala prohlídka jednotlivých pracovišť.

Hlavní myšlenkou Evropských domů je najít společné místo v jednotlivých krajích, které se stane vstupní branou pro žadatele a příjemce fondů EU, média a širokou veřejnost v období let 2014-2020.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama