Bc. Jan Gabriel

ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.04.2016 8:34:46

Starosta popleta? Nebo se jen usvědčil ze lži? …a pár řádek i k odvolání zástupc

Starosta popleta? Nebo se jen usvědčil ze lži? …a pár řádek i k odvolání zástupc

Jak fungují některé radniční časopisy se dlouhodobě propírá. Ukazuje se, že nejhůře jsou na tom v místech, kde populistická hnutí slibovala nejvíce změn. Praha 11 je toho příkladem.

Číslo čtyři časopisu Klíč bylo opět čarovným výtvorem.  Ptáte se proč? Jako první je ujištění starosty Štylera, vyřčené na jednání Zastupitelstva MČ Praha 11. Ujištění  o stejném přístupu pro všechny, o tom,  že někteří členové HPP 11 píší své články těsně před půlnocí  5. dne v měsíci, aby stihli uzávěrku,  včetně reakcí na články zaslané opozicí v daný den v 23.40 A sám starosta se v uvedeném čísle usvědčil buď ze lži, nebo je to prostě popleta, který neví o času uzávěrky časopisu Klíč.

Někdy se stane, že ten co má kontrolovat, tedy předseda kontrolního výboru Zastupitelstva MČ Praha 11, reaguje na článek opozičního zastupitele zaslaný pátý den v měsíci ve výše uvedený čas. Reaguje na článek zaslaný  těsně před uzávěrkou.  Ani se neptám, jak se o něm těsně před půlnocí dozvěděl. Jindy, jako v čísle 4, reaguje starosta MČ Praha 11 na události, které se odehrály sedmnáctý den v měsíci. Buď mi unikla změna dne uzávěrky, nebo je čas uzávěrky neplatný pro „vyvolené“?  V situaci, kdy některé články opozičních zastupitelů nejsou zveřejněny vůbec, se jedná o porušení nejen psaných a jasně daných zásad, ale i o porušení všech slibů, které občanům Jižního Města  HPP11 dalo.

A odvolání zástupce starosty? I redakční radu časopisu Klíč dle všeho ovládá HPP11 a její člen p. Kos. Nezískání finančních dotací od hl. m. Prahy je jedním z důvodů a výmluvy na minulost nepomohou. Jeho nekompetentnost v rámci vyplacených dividend Jihoměstské majetkové a.s. a dle našeho názoru s tím spojených finančních ztrát byla již popsána několikrát. Problém s kauzou parkoviště Gregorova, které bez platné smlouvy a za směšný nájem využívá dlouhodobý přítel HPP11 a otec jednoho z členů p. Horník st. (a tedy FC Háje) taktéž. O boji HPP11 proti některým nepohodlným ředitelům Mateřských i Základních škol si také již cvrlikají Vrabci (Kosi) na střeše.  A dalo by se pokračovat. Nelze se opozičním zastupitelům divit, že se snaží o odvolání těch, kteří jsou za uvedené odpovědni.  O kauze odtržení Jižního Města už snad není třeba ani mluvit.  

Jan Gabriel

Člen zastupitelstva MČ Praha 11

Bez politické příslušnosti

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama