Bc. Martin Půta

  • SLK
  • Liberecký kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.04.2016 9:40:00

Návrh na odvolání radního pro dopravu je absurdní

Návrh na odvolání radního pro dopravu je absurdní

Vyjádření k návrhu odvolat radního Mastníka.

Související texty:

Mastník (SLK): Na lži Zuzany Kocumové a jejích kolegů jsme si na kraji už zvykli. Začneme je číslovat
Změna pro Liberecký kraj chce odvolat radního pro dopravu Mastníka

Návrh na odvolání radního Vladimíra Mastníka považuji za absurdní. Za jeho vedení resortu dopravy se podařilo dokončit všechny opravy povodňových škod z roku 2010. Právě špatný stav silnic sužoval dlouhou dobu především občany Frýdlantska.

Investice do oprav krajských komunikací jsou v tomto volebním období historicky nejvyšší, dosahují výše 3,9 mld. Kč, včetně získaných dotací, neustále se snažíme jejich stav zlepšovat a resort dopravy na tom bude pracovat i nadále.

A zapomenout nesmím ani na desetiletou autobusovou zakázku. Liberecký kraj je uprostřed tvrdé konkurenční bitvy mezi dopravci a přesto si dokázal poradit. Uzavřel přechodné smlouvy za lepší ceny a ÚOHS, zatím nepravomocně, potvrdil, že postupoval v souladu se zákonem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama