Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.04.2016 12:34:32

Extremismus, který anarchista Ševcov zastává, by neměl být tolerován

Extremismus, který anarchista Ševcov zastává, by neměl být tolerován

Anarchista Igor Ševcov, který podniká určité kroky proti prezidentu Putinovi, má být podle verdiktu vyhoštěn do Ruska. Je zarážející, že se tuzemští novináři více nezajímají o levicový extremismus, který Ševcov zastává.

Tento levicový extremismus je na stejné úrovni jako pravicový. Taktéž by si měli novináři více všímat i Ševcovova tetování, které v překladu zní "Všichni policajti jsou bastardi".

Je zarážející, že někteří učitelé ze Západočeské univerzity a Univerzity Karlovy, na které Ševcov studuje obor etnologie, se ho zastali. Tím pádem de facto legimitizovali levicový extremismus.

Nutností je v republice bojovat jak proti levicovému, tak i pravicovému extremismu. Není možné tolerovat zapalování policejních aut a ničení soukromého majetku levicovými extremisty. Republika nesmí být rozvrácena takovými extremisty, kteří by zde nejraději zavedli svůj jakýsi systém, ve kterém by vládlo bezpráví.

Legitimní je kritizovat stávající systém a současné politiky. Ale není možné, aby se přešlo k agresivním činům.

Bohužel mi připadá, že zatímco část obyvatel odsuzuje pravicový extremismus, tak levicový schvaluje, či se jím vůbec nezajímá. A to je velmi špatné. Je tak uplatňován dvojí metr.



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama