JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.05.2016 19:25:19

První máj JUDr. Vojtěcha Filipa

První máj JUDr. Vojtěcha Filipa

Místopředseda Poslanecké sněmovny PČR a předseda ÚV KSČM JUDr. Vojtěch Filip navštívil dnes 1. máj v Oblekovicích na Znojemsku.

Ve svém projevu připomněl význam 1. máje jako Svátku práce, která dnes vůbec není pro všechny, kteří chtějí pracovat, samozřejmostí. Nedostatek pracovních příležitostí je nebezpečným signálem zvláště v zemích, kde lidi o ni připravují útoky agresorů, a vyzval, aby se lidé postavili proti všem agresím, které ničí možnost života v míru. Poděkoval všem účastníkům za jejich pracovní nasazení a popřál úspěch v nadcházejících krajských a senátních volbách. V Oblekovicích zavzpomínal na své mládí a s chutí vyzkoušel s místní kapelou Sileta kytaru. Stejně vřele jako v Oblekovicích přivítali občané Vojtěcha Filipa i ve Vyškově. V Oblekovicích bylo více jak 300 lidí, ve Vyškově se 1. máje zúčastnilo 700 občanů. Oba máje doplnily mažoretky, soutěže pro děti a bohaté občerstvení.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama