Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.05.2016 7:13:25

Pouze čtvrtina Čechů je spokojena se členstvím České republiky v EU!

Pouze čtvrtina Čechů je spokojena se členstvím České republiky v EU!

Vyplývá to z dubnového průzkumu agentury Centra pro výzkum veřejného mínění (CVVM) a tato spokojenost patří k nejnižším za posledních dvanáct let.

Tento výsledek mě vůbec nepřekvapuje a divím se, že se ještě v naší společnosti najdou lidé, kteří jsou se členstvím spokojeni. Musí to být už jen ti, kteří profitují na levičácko-centralistickém přerozdělovacím sytému nikým nevolených byrokratických úředníků Evropské komise.

Spokojeni jsou ještě také všichni ti, kteří mají, co dočinění s neziskovými organizacemi, skrze které se vysávají neskutečné finanční částky ze státního rozpočtu i z rozpočtu Evropské unie.

Ten kdo na tomto systému profituje, bude dělat všechno možné pro to, aby co nejdéle vydržel. Já jsem ale přesvědčen, že bude mít brzy smůlu, jelikož tato levičácko-centralistická přerozdělovací rakovina čím dál tím více bují a už má takové metastázy, že se velmi rychle zničí sama!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama