Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.05.2016 16:40:31

Poslanci zahodili referendum a vlezli do zadku Bruselu

Poslanci zahodili referendum a vlezli do zadku Bruselu

Když dnes poslanci podle hesla odvolávám, co jsem odvolal, vyřadili z programu již zařazený bod Referendum o vystoupení z EU, který včera na pořad protlačili poslanci Úsvitu, jasně ukázali, že jsou připraveni poslouchat Brusel.

 Všichni ti, co včera hlasovali o zařazení bodu a dnes zjevně na nátlak svých stranických sekretariátů o referendu nenechali ani jednat, jsou zbabělci a zrádci. Nepřipustit ani diskusi o referendu v situaci, kdy se na nás valí miliony běženců, které chce Evropská komise přerozdělovat do všech zemí nebo si nechat zaplatit pokutu za jednoho běžence ve výši 6 700 000, což je celoživotní plat zdravotní sestry, je prostě ostudné. Pokrytectví ČSSD, ANO a KDU ČSL, kteří stále mluví o tom, jak chrání naši zemi a pak svorně vlezou do zadku Bruselu, je zrůdné. Je třeba v krajských volbách ukázat jim všem, co si o nich opravdu myslíme. Krajské volby budou prostě REFERENDEM O VLÁDĚ a tohle referendum nikdo zakázat nemůže. Tedy zatím, protože pokud se nevzbouříme, nevymeteme tuhle vládu , nezavřeme hranice a nebudeme bránit naši suverenitu, tak  naši noví páni by příště už žádné referendum svým otrokům nevyhlásit nepovolili.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama