Ing. Karla Šlechtová

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.05.2016 10:59:00

Vidět věci mladistvýma očima je někdy velmi zajímavé

Vidět věci mladistvýma očima je někdy velmi zajímavé

Ministryně Karla Šlechtová tento týden vystoupila před studenty Západočeské univerzity v Plzni, se kterými debatovala o společenských tématech, o činnosti Ministerstva pro místní rozvoj a významu členství České republiky v integračním procesu EU.

Nezapomněla ani na seniory v Senior residenci Terasy, které již navštívila minulý rok v rámci svých cest po krajích.

„Vidět věci mladistvýma očima je někdy velmi zajímavé a leckterý evropský úředník by se zde mohl inspirovat. Ráda bych si sedla zpět do lavice a poslouchala, jak by se věci vlastně měly mít. Snažila jsem se studentům přinést něco z praxe a popřát jim hlavně mnoho úspěchů v životě, ke kterým jim tato univerzita jistě pomůže,“ uvedla ministryně Karla Šlechtová.

Ministryně Šlechtová se zúčastnila diskuse s názvem Strukturální politika Evropské unie v realitě České republiky, kterou pořádalo Evropské hnutí ČR a Fakulta ekonomická Západočeské univerzity v Plzni, na které sama vystudovala podnikový management a finance. Poté proběhlo setkání se zástupci univerzity a rektorem Miroslavem Holečkem.

Následovala cesta do blízkého domova pro seniory s názvem „Senior Residence Terasy“, který již ministryně Šlechtová navštívila minulý rok v rámci návštěvy Plzeňského kraje. Tento projekt vznikl za výrazné pomoci z Evropské unie přestavbou a nástavbou kdysi největší plzeňské mateřské školky a jeslí. Byl podpořen v rámci projektu ROP NUTS II Jihozápad. Domov v současné době poskytuje služby mobilním a imobilním seniorům se sníženou soběstačností, zejména z důvodu věku, ale i z důvodu trvale nepříznivého zdravotního stavu, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné osoby.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama