Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2016 7:27:00

Modleme se za to, aby stejné prozření potkalo i naše vítače

Modleme se za to, aby stejné prozření potkalo i naše vítače

Vyjádření Tomia Okamury k rakouským prezidentským volbám

Přes těsnou prohru gratulujeme našemu příteli, kandidátu naší partnerské rakouské strany FPÖ Norbertu Hoferovi k vítězství, protože získání hlasů téměř poloviny národa v přímé volbě je gigantické vítězství pro outsidera, proti kterému se spojila všechna mainstreamová média i všechny mainstreamové strany. Norbert Hofer ustál nenávistnou štvavou kampaň a o jeho formálním nevítězství rozhodly korespondenční hlasy na poslední chvíli, což jistě vzbuzuje určité otazníky.

Rakouské volby přinášejí několik zásadních poselství. Už celá polovina voličů ztratila důvěru v politický systém ovládaný socialisty (SPÖ) a lidovci (ÖVP), který v této zemi fungoval celá desetiletí.

Migrační krize není příčina, ale následek absolutní ignorace občanů ze strany politických elit celé Evropy včetně Rakouska nebo České republiky.

Občané nikdy nesouhlasili s tolerancí nelegální migrace, ani s královským sociálním zabezpečením pro ekonomické migranty.

V listopadu se volí ve Spojených státech, příští rok v květnu ve Francii a na podzim 2017 do německého Spolkového sněmu. I tady čekáme, že bude posilovat zdravý rozum a voliči řeknou ne politikům takzvaného nového světového řádu, který prosazuje stávající washingtonská a bruselská lobby.

Současné politické elity chtějí jeden evropský superstát bez národů s mnoha světovými kulturami. Ale většina občanů Evropy chce zachovat evropskou kulturu a zachování suverénních národních států, kde podle svých tradic žijí původní evropské národy.

Chceme bezpečnou zemi, ve které se bude cítit Evropan doma. To je to, proč máme stát a proč si ho platíme.

Občané Rakouska během minulých let viděli, jak se Vídeň z bezpečného vlídného města stává ghettem s nebezpečnými komunitami migrantů z jiných kultur. I ti, kdo migranty před lety vítali, dnes zjistili těžký omyl.

Včerejší volby ukázaly, že těch, co oči otevřeli, je už celá polovina.

Modleme se za to, aby stejné prozření potkalo i naše vítače i bez nutnosti zažít zkušenosti s migranty na vlastní kůži.

Tomio Okamura – předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama