Filip Zachariaš

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.05.2016 10:06:53

Odejděte, škodíte občanům i Brnu, primátore

Odejděte, škodíte občanům i Brnu, primátore

Aktivity, které v Brně v rámci tzv. smíření se sudetskými Němci organizuje primátor Vokřál, jsou opravdu plivnutím do tváře všem, kteří působení sudetských Němců v bývalém Československu prožili.

 Naši prarodiče a rodiče opouštěli své domovy s uzlíčkem věcí, které si stačili sbalit, a sudetské Němce vůbec netrápilo, že z domků a usedlostí vyhnali ty, kteří zde žili desítky let. Během pár hodin se z lidí staly oběti zvůle a násilí bez střechy nad hlavou, s nejasnou perspektivou dalších dnů. V srdcích těch, kteří si tímto peklem prošli, není možné hledat odpuštění a smíření. Někteří totiž zemřeli již cestou do vnitrozemí steskem a pocitem nespravedlnosti, že jejich domovy začali obývat agresoři. A proto absolutně nesouhlasím s iniciativami brněnského primátora, jenž se stará o všechno jiné, nežli o věci prospěšné občanům Brna. Představitel města v roli primátora by měl řešit rozpadlou koalici, kde takto působící politik je pro nás přítěží táhnoucí Brno ke dnu. A proto již bylo dost všech »kotrmelců« v podání primátora Vokřála. Je nejvyšší čas odejít z této funkce.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama