Filip Humplík

  • ODS
  • Praha 10
  • místostarosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.05.2016 18:11:00

Praha, magistrát a sprostá slova

Praha, magistrát a sprostá slova

Jaké jsou mé pocity ze čtvrtečního pražského zastupitelstva? Vlastně mě to všechno strašně štve. A to výstižnější slovo nepoužiju jen proto, že je vulgární.

Praha se díky současné vládnoucí partě nikam neposune. ANO, ČSSD a Zelení (s Trojkalicí) jsou spojeni fakt jen placenými funkcemi v dozorčích radách a výborech. Tam si navýšili počty placených pozic i odměny. Adriana Krnáčová, Karel Březina, Matěj Stropnický. Něco jako kamarádi Penny, Leonard & Sheldon? Ne, nejsou jako kámoši z Teorie velkého třesku. Jejich koalice je tak křehoučká, že žádný názor prostě ani mít nemůže. Mrzí (dosaďte si to výstižnější, ale sprosté slovo) mě to.

Představa, že dnes začne vznikat cokoli, co by Prahu posunulo dál z hlediska dopravy, bezpečnosti, životního prostředí nebo smart cities je zhruba stejně pravděpodobná, jako že Maroko vyhraje mistrovství světa v hokeji.

Takže se budeme dalších pár měsíců plácat v pro Pražany malicherných ničemnostech (opět si dosaďte to výstižnější, i když sprosté slovo) jako je Klinika, samolepky Hatefree, 36 židliček a 9 stolků v ulicích a kydání hnoje slonům.

A řekněme "bye bye" metru D, vnitřnímu i vnějšímu silničnímu okruhu, férovým taxíkům, podpoře lokálních strážníků, vymahatelnosti a dodržování zákonů, rozumnému kamerovému systému nebo řešení financování Dopravního podniku.

Koalice ANO, ČSSD, Zelení, Lidovci a STAN opravdu neumí a nechce pracovat pro obyvatele Prahy. Občas si říkám, jestli vlastně mají Prahu a její obyvatele vůbec rádi a chtějí, aby se jim žilo lépe. Jestli vůbec chtějí dělat politiku v zájmu Pražanů...

Jo, nakonec se po dnešním zasedání pražského zastupitelstva neudržím a napíšu to natvrdo: jsem nasrán!

Psáno pro blog.idnes.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama