ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.05.2016 21:45:00

Některá maturitní tabla jsou pro mě uměleckými díly

Některá maturitní tabla jsou pro mě uměleckými díly

Autoři nejlepšího tabla dostanou peníze na večírek.

Do 10. června běží v Olomouci a okolí soutěž o nejzajímavější maturitní tablo. Vítěze určí internetové hlasování, do kterého se může zapojit každý.

Anketu vyhlásil senátor za Olomoucko Martin Tesařík, který s ní oslovil všechny střední školy ve svém volebním obvodu. Na stránce s hlasováním se nakonec sešla tabla třinácti tříd. „Některá maturitní tabla jsou malými uměleckými díly. Je vidět, že jejich autorům nechybí nápady a odvaha jít si za nimi,“ říká senátor Tesařík.

Cena za nejzajímavější tablo bude odpovídat situaci, v níž se budoucí maturanti nacházejí. Senátor Tesařík totiž vítězné třídě věnuje 5 tisíc korun na maturitní večírek.

Zájemci o hlasování a všichni obdivovatelé maturitních tabel najdou anketu na adrese http://www.survio.com/survey/d/Z6Y1W6W9K6Y5X5K9T.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama