Občanská konzervativní strana

  • OKS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.05.2016 14:45:42

Nová daň z pera Andreje Babiše

Nová daň z pera Andreje Babiše

Do Česka přijde další daňové zatížení podnikatelů

           Andrej Babiš zavede v Česku novou daň, která zcela jistě zničí tisíce živnostníků a drobných podnikatelů. Jedná se o licenci na software k EET. Tu si bude muset každý "postižený" podnikatel pronajmout a její výše je předběžně stanovena na 1.000,- Kč měsíčně. 

           Je to vlastně jakási nová daň, jen jinak pojmenovaná. Jednoduše vytažených 12.000,- Kč z kapsy každého podnikatele, některé další daňová zátěž jistě už položí. Kde kdo by mohl říct, že i tak je to v pořádku, ovšem druhá strana mince je ještě zajímavější. Ony jaksi tyto vybrané peníze neskončí ve státní kase, ale v kapsách poskytovatelů IT technologie. No, to je velice zajímavá část. Podnikatel platí, jelikož stát mu to nařizuje, ovšem neplatí státu, ale soukromé firmě či firmám. Na koho budou tyto firmy napojené?? 

            Občanská konzervativní strana je názoru, že daní je v Česku už více než dost a takovou úmyslnou likvidaci podnikatelů nehodláme připustit. O to horší, že stát hodlá tahat peníze z kapes živnostníků pod hrozícími sankcemi, aby je vyvoleným dal. Je na nás, na voličích, jak dlouho hodláme tyto mafiánské praktiky tolerovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama