Marek Svitavský

  • BPP
  • Židenice
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.06.2016 11:11:14

Místostarosta Ing. Petr Kunc šikanuje zaměstnance ÚMČ Brno-Židenice.

Místostarosta Ing. Petr Kunc šikanuje zaměstnance ÚMČ Brno-Židenice.

Chceme takového kandidáta do krajského zastupitelstva Jihomoravského kraje, kandidujícího na 4. místě za TOP09? Koho bude šikanovat následně?

Chceme takového kandidáta do krajského zastupitelstva, kandidujícího na 4. místě za TOP09? Koho bude šikanovat potom?
Na přelomu loňského roku místostarosta Ing. Petr Kunc  začal čistku zaměstnanců na ÚMČ Brno-Židenice. Šikanuje zaměstnance, aby je přinutil k dorovolnému odchodu. Pakliže se zaměstnanci brání, odplatou je ještě hrubější bossing s výrazy hodných do hospodského zařízení. Jeho nenávist ke každému, kdo je kamarád nebo známý bývalého vedení je zcela zjevná a to ihned od jeho příchodu na ÚMČ. O tomto problému jsme (zastupitelé za Zelenoupro Židenice, ODS a ČSSD)  v loňském roce informovali i starostu MČ Brno-Židenice Mgr. Novotného,bohužel bez odezvy. Ing. Kunc  nejen šikunuje zaměstnance, ale je také velmi xenofobní, všem je všeobecně známo, že nenávidí homosexuály. Na toto téma má časté slovní narážky, které jsou pro mnohé až urážející. Dokonce i na zastupitele koalice za největší stranu v Židenicích (ANO) nejednou pronesl výsměšné a hanlivé urážky. To vše jen proto, že homosexuály nebere jako lidi, ale podřadný společenský problém.V jeho konání ho podporuje Mgr. Mrázek (v minulém volebním období místostarosta za ODS, nyní místostarosta za ANO) a ten v prospěch Ing. Kunce také následně razantně ovlivňuje rozhodnutí vedení (ANO) na radnici MČ Brno-Židenice.
Kandidát do krajského zastupitelstva Ing. Kunc přinutil odejít z ÚMČ Petra Nováčka za jeho politickou příslušnost, odchází právník úřadu Mgr.Rafaj a najeho seznamu jsou další zaměstnanci: Greplová, Havránková, Bevilaqua, Skácelová, Suchánková,Trávníček..., jsou to všichni normální pracující lidé.Jejich jediným prohřeškem je, že se přátelí s bývalým vedením, nebo se ho nebáli a postavili se jeho útokům a zastrašování.
V příloze tohoto emailu zasílám dopis pana Nováčka, který jsem od něj dostal, abych jej přečetl zastupitelům. Místostarosta Ing. Kunc dělal vše proto, aby nebyl přečten. Prosadil u koalice, aby bod na jednání ZMČ o jeho "Bossingu na zaměstnance" nebyl schválen. Také zasílám prohlášení MS ČSSD, které bylo předáno na včerejším (15.6.2016) ZMČ všem zastupitelům. Text vypovídá o veřejné šikaně na ÚMČ a konkrétních nepohodlných lidech.
Ing. Petr Kunc v předvolebním klání sliboval občanům „hory doly“, ale je to pouhý lhář. Slíbil, že zavede on-line sledování docházky uvolněných zastupitelů,avšak jen co bylo po volbách na veškeré sliby zapoměl. Na úřadě ho potkáte jen sporadicky a dovedl to až do extrému, kdy je soudem určenou kontaktní osobou pro uzavírání dohod s klienty, kteří jsou odsouzeni k obecně prospěšným pracím.
Nejen, že klienti můžou přijít jen ve čtvrtek od 8-12h, ale navíc za něj musí sekretariát podepisovat dohody s klienty OPP. Tyto dohody tak nejsou platné, tím pádem klienti (jsou jich desítky), dost možná budou muset vše odpracovat znovu. To jen z důvodu jeho neuvěřitelné lenosti a aktivit v jehopodnikání.
 Chceme v zastupitelstvu kraje takto amorálního člověka, který nepracuje, nedodržuje předvolební sliby a šikanuje zaměstnance? Velmi se divím vedení TOP09, že ho dala na kandidátní listinu. Budou se za něj stydět, stejně jakose za něj stydí zastupitelé v Židenicích.
Mohl bych psát celý den o jeho chování, jako je přivítání občanů s nohama nastole, avšak to není účelem tohoto emailu. Cílem je, aby se o jeho nemorálním chování všeobecně vědělo. Prosím o prošetření situace na radnici MČ Brno-Židenice a uvědomění se, že takový člověk by se mohl stát krajským zástupitelem.
Marek Svitavský-zastupitel MČ Brno-Židenice
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama