PhDr. Lubomír Zaorálek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.06.2016 20:50:00

Prohlášení k výsledku referenda o vystoupení Velké Británie z EU

Prohlášení k výsledku referenda o vystoupení Velké Británie z EU

Respektujeme výsledek referenda z 23. června 2016, ve kterém se občané Velké Británie rozhodli vystoupit z Evropské unie.

 Evropská unie však i po tomto rozhodnutí britských občanů pokračuje dále. Česká republika má zájem na jejím dobrém fungování. Proto si přeji, abychom byli schopni se z výsledků britského referenda poučit. Tento výsledek je ukázkou toho, co se stane, když se veřejnosti nedostatečně vysvětlují kroky evropské politiky.

Evropská unie musí daleko více reagovat na každodenní potřeby občanů. Další integrace Evropské unie tak musí probíhat pouze v těch oblastech, kde ji dokážeme před občany obhájit a ukázat konkrétní výsledky.

Dnes se v Lucemburku setkám se všemi svými evropskými protějšky a budeme mluvit o důsledcích a dalších nutných krocích v souvislosti s výsledky referenda ve Velké Británii.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama