Marian Keremidský, Mgr.

místopředseda SPOZ
  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.06.2016 19:13:19

Tato země je naše - i tady - na jižní Moravě…

Tato země je naše - i tady - na jižní Moravě…

Můj projev na nám. Svobody v Brně v sobotu 25.6. 2016

Vážení přátelé,

je mi velkou ctí, že dnes můžu před vás předstoupit na této naší společné akci pořádané jihomoravskými Zemanovci a Okamurovci...

Jak již bylo mnohokráte řečeno, do krajských voleb jde ve většině krajů Strana Práv Občanů společně s hnutím SPD Tomia Okamury.

Nejinak je tomu i zde na jižní Moravě. Naším cílem není jen ve volbách uspět, ale ukázat, že jsme v současné době jediné politické síly v České republice, které opravdu stojí za prezidentem republiky Milošem Zemanem, že jsme v současné době jediné politické síly, které hlasitě upozorňují na nebezpečí nelegální migrace a islamizace naší země a také že jsme jediné politické síly v České republice, kterým se nelíbí současný směr Evropské unie, vedoucí Evropu do slepé uličky….

I zde v Brně jako kdekoli jinde v České republice, je ale řada politiků, kteří se snaží veřejnost přesvědčit o opaku, kritizují prezidenta Zemana za cokoliv a kdekoliv, jsou velkými a hlasitými podporovateli tzv.multikulturalismu a evropského nařizování čehokoliv pro kohokoliv… Stejně tak jsou zde na jižní Moravě politici, kteří tvrdí, že stojí za prezidentem Zemanem, ale ve skutečnosti jim jde pouze o jejich pouhé zviditelnění před krajskými volbami…

V neposlední řadě se město Brno a náš kraj stává rovněž místem, kdy se jeho někteří představitelé snaží překrucovat naše dějiny 20.století, zvláště období po roce 1945 a to nesmyslnou diskusí nad odsunem sudetských Němců spojenou s různými typy omluv a jiných dalších přihlouplých výroků….

Takoví my ale určitě nejsme. Strana Práv Občanů je stranou čestného předsedy, prezidenta republiky Miloše Zemana a my určitě nedopustíme, aby se naše země stala opět vazalem, tak jak tomu bylo v našich dějinách již mnohokráte. Proto našeho prezidenta podporujeme v jeho nelehkém boji s mediální přesilou a nesmyslnou kritikou všech politických stran, jak těch vládních, tak i opozičních.

V krajských volbách, které se uskuteční 7. a 8.října letošního roku, vám proto spolu s našimi přáteli s SPD Tomia Okamury chceme nabídnout alternativu. Alternativu, která již nezavede tuto zemi a tento kraj tam, kam zcela určitě nepatří….

Tato země je naše - i tady - na jižní Moravě…

Děkuji za pozornost

Marian Keremidský, místopředseda SPO

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama