Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.06.2016 6:17:14

V Řevnicích se slavil 50. ročník Porty

V Řevnicích se slavil 50. ročník Porty

V lesním divadle v Řevnicích proběhl přes víkend jubilejní 50. ročník legendárního festivalu trampské, folk a country hudby Porta, který byl podpořen finančně i Středočeským krajem.

V lesním divadle v Řevnicích proběhl přes víkend jubilejní 50. ročník legendárního festivalu trampské, folk a country hudby Porta, který byl podpořen finančně i Středočeským krajem.

„Národní finále je každý rok oslavou nejen pro všechny příznivce dotčených žánrů, ale i možností představit nové začínající tváře. Je poctou pro náš kraj, že dlouhodobě hostí finále. Portou prošla řada dnes již významných kapel, uvidíme, jak dopadnou letošní finalisté,“ poznamenal radní pro oblast kultury a památkové péče Zdeněk Štefek, který společně s náměstkem hejtmana Jiřím Peřinou předával v neděli ocenění a účastnil se i pátečního zahájení festivalu odstartovaného hitem Vlajka.

Cílem festivalu je, aby se na všech úrovních soutěže potkalo co možná nejvíc hudebníků, kteří Portou prošli.

Mezi hlavními hosty nechyběli Jaroslav Samson Lenk, Pavel Žalman, Roman Horký a Kamelot, Fešáci, COP, Epydemye, New Rangers, Robert Křesťan, Spirituál Kvintet, Wabi Daněk, zpívali i Scarabeus, Fešáci, Taxmeni,   Pacifik, Zelenáči, Nezmaři a další.

Do finále soutěže postoupili a v Řevnicích soutěžili vítězové 16 oblastních kol.

Držitelem Porty 2016 se stala dvojice Rendez-fou. Na dalších místech skončil Michal Willie Sedláček a Disneyband.
Zvláštní ocenění poroty získali Anatoli (za udržování národní kulturní tradice) a Jan Vytásek (za pěvecký výkon).

Zlaté Porty obdrželi Nezmaři, Jaroslav Samson Lenk, Sandy 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama