Filip Humplík

  • ODS
  • Praha 10
  • místostarosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.07.2016 19:47:00

Primátorka pouze navyšuje počty placených funkcí pro své kamarády

Primátorka pouze navyšuje počty placených funkcí pro své kamarády

Vyjádření předsedy pražské ODS k ignorování dotazů občanů ze strany primátorky.

Dle nejnovějších informací je zřejmé, že Adriana Krnáčová ignoruje dotazy občanů, které mohou prostřednictvím magistrátního webu pokládat všem radním. Poslední dotaz zodpověděla v únoru letošního roku, přitom ostatní radní své povinnosti zvládají.

“Svou funkci získala Adriana Krnáčová především díky hlasům Pražanů ve volbách. To, že na jejich dotazy neodpovídá, je nejen neuctivé k Pražanům, ale hlavně to ukazuje, že Adriana Krnáčová není ani schopna nebo ochotna pověřit jednoho z nespočtu magistrátních zaměstnanců k přípravě odpovědí. Navíc sama své kolegy radní před časem veřejně vyzvala, aby na dotazy občanů odpovídali. Že paní primátorka neplní své předvolební sliby o transparentnosti a pouze navyšuje počty placených funkcí pro své kamarády, je už jen další střípek do mozaiky totální stagnace Prahy,” dodává předseda pražské ODS Filip Humplík.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama