Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.07.2016 14:42:44

Levičácko-centralistický soucit na bázi multikulturní ideologie!

Levičácko-centralistický soucit na bázi multikulturní ideologie!

Opět po týdnu posloucháme žvanění všech multi-kulti politiků, jak je jim líto toho co se stalo včera večer při teroristickém útoku v Mnichově a jak všichni soucítí s pozůstalými.

Všichni jsou to pokrytci, jelikož pokud by se chovali tak jak mluví, snažili by se tomu co nejvíce zabránit a dělali by vše proto, aby k tomu nedocházelo. Kecy o soucitu nic neřeší a vzhledem k tomu, že začíná být terorismus v Evropě na denním pořádku, je nutné co nejrychleji vypsat referendum o vystoupení České republiky z Evropské unie, strážit státní hranice a postavit džihád a právo šaría mimo zákon. Pokud to neuděláme, vystavujeme se tomu, že budou slova soucitu za nějaký čas směřována i do České republiky, jelikož Evropská unie islamizaci Evropy a multikulturní ideologii společně s USA podporují.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama