ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.07.2016 18:30:02

Ve stínu dalších obětí a krve v ulicích apeluji na vládní poslance

Ve stínu dalších obětí a krve v ulicích apeluji na vládní poslance

Po včerejším teroristickém útoku v Mnichově, je nejméně devět mrtvých a další jsou v kritickém stavu. Podle policie, byl útočníkem osmnáctiletý Němec íránského původu. Podle svědků mladík během útoku volal Allahu akbar.

Upřímně, nikdo snad nečekal, že útočník bude radikálním buddhistou či nepřizpůsobivým křesťanem!

Když naše strana jako první upozorňovala na nebezpečí islámského fundamentalismu nebo na nezbytnost opatření k zajištění bezpečnosti občanu, byli jsme osočováni a uráženy za populismus, rasismus a já nevím co všechno.

Do dnešního dne, zemřeli v Evropě stovky nevinných a takzvaná evropská elita pronesla stovky prázdných frází. Budeme bojovat proti terorismu, je potřeba chránit naše občany a blá blá blá. Výsledek je ten, že teroristé dnes udeří kdekoliv a kdykoliv. Otázka už nezní, co kdyby se v Evropě nějaký teroristický útok stal, ale kdy a kde se tento útok stane!

Nebo si snad někdo myslí, že se teroristé klepou strachy před politickou korektností a další bruselskou směrnicí? Islámští radikálové se určitě probouzí v noci se strachem, jakou další byrokracii proti nim Brusel vymyslí. A co třeba možnost letákové kampaně – Stop terorismu, nejsme xenofobové ani rasisti. To by jistě teroristé doslova zbledli hrůzou.

Jinými slovy, evropské elity dělají vše proto, abychom jednoho dne s hrůzou stáli a se slzami v očích se ptali, jak jsme to jen mohli dopustit, jak se to mohlo stát?!

Jsme ve válce a je potřeba jednat. Prázdných frází a obviňování nás Evropanů již bylo dost! Musíme jednat, začít konečně bránit občany a naše hodnoty.

Jenom pro představu, včerejší útok v Mnichově provedl jeden osmnáctiletý útočník. Pouze JEDEN! Proti útočníkovi bylo nasazeno přes dva a půl tisíce policistů a speciální jednotky z celého Německa. Přesto stačil zabít devět lidí a další desítky jsou v kritickém stavu. Nechci ani pomyslet, co by se stalo, kdyby bylo útočníků víc.

Brusel chce zajistit bezpečí a ochranu obyvatel tak, že budou mít zbraně pouze policisté a vojáci. Znovu opakuji, dva a půl tisíce policistů proti jedinému útočníkovi bez žádného výcviku. Výsledek známe. Občané musí mít právo se bránit sami. Nemůžeme z nich dělat pouze lovnou zvěř! Policisté nemohou být všude. Po dalším krvavém útoku musí přijít adekvátní reakce. Nemůžeme do Evropy dále přijímat prakticky jakéhokoliv uprchlíka bez ohledu na to, že může být potencionálním rizikem. Z Evropy se musí stát pevnost, která chrání své území!

Ve stínu dalších obětí a krve v ulicích apeluji na vládní poslance, aby nás konečně podpořili:

  • Nulovou toleranci kvót!
  • Tvrdé zákony proti extremismu a radikálním spolkům a církvím!
  • Jasné odmítnutí dohody o bezvízovém styku s Tureckem!
  • Maximální posílení bezpečnostních složek ve všech krajích a na hranicích!
  • Referendum o našem setrvání v Evropské unii!

Do dnešního dne, brala vláda naše návrhy s naprostým nezájmem. Nyní může skutečně ukázat její odhodlání zajistit bezpečnost našim občanům!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama