Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.07.2016 13:11:26

Mrtví se hromadí v evropských městech a v Bruselu žvaní a žvaní, odejděme z EU,

Mrtví se hromadí v evropských městech a v Bruselu žvaní a žvaní, odejděme z EU,

dokud je čas! Kolik mrtvol obětí islámského terorismu ještě v Evropě uvidíme, než se lidi probudí a vyženou blouznící Merkelovou z Bruselu s jejími pomocníky Schultzem a Junckerem, se všemi jejich poskoky a místními satrapy v členskýc zemích?

 

Od 7.1.15 (Charlie Hebdo) už uplynulo více než rok a půl. Islámský teror v Evropě se stává každodenní realitou. Mrtví Evropané přibývají po stovkách a neděje se vůbec nic. Z médií posloucháme stále stejnou limonádu politické korektnosti, cenzura přituhuje, za trestné činy imigrantů jsou trestáni ti, co o nich mluví. Jsou potlačovány projevy proti imigraci, zakazovány protiimigrantské demonstrace (např.Itálie) a bezuzdý dovoz džihádistů do Evropy agenturou Frontex běží na plné obrátky. To opravdu Brusel chce občanskou válku v Evropě? Opravdu není jiné cesty k americké prosperitě než rozvrácení Evropy? Na americkou snahu dostat Rusko do války s NATO ať již pod jakoukoliv záminkou, Rusko prohlásilo jasně, že se nenechá vtáhnout do vleklé konvenční války a v případě napadení použije nekonvenční zbraně. Je jasné, že to bude na území Evropy a také je jasné, co z nás a našich dětí tady potom zbude.

Mám už dost toho šíleného eurosocialismu, mám už dost neschopných samozvaných vládců Evropy, mám už dost bruselského samoděržáví. Zkorumpovaný systém bruselského přerozdělování a dotací drží Evropu politicky pod krkem, co na tom, že dusí národní hospodářství. Naše vlastní vláda, vytrvale neschopná (a nekvalifikovaná) zaujmout stanovisko nebo přijmout opatření na zvýšení bezpečnosti státu a obyvatel, nedělá stále nic. Poslušně čeká na instrukce z Bruselu aby se div nepřetrhla při jejich plnění, byť jsou ty instrukce sebehloupější.

Je nad slunce jasnější, že cesta k zachování našeho národa a státu vede co nejrychlejším opuštěním EU. Opravdu máme pouze volbu, zda po opuštění EU budeme bojovat samostatně za svoji záchranu anebo postupně zajdeme na úbytě spolu s EU, jenže to už po nás nezbude NIC!

SPD buduje svůj politický program právě na nutnosti připravit takový systém, aby fungoval bez EU. Bez nesmyslných direktiv, dotací a odvodů. Nechceme platit nesmyslně vysoké platy europapalášů a jejich úředníků, chceme obnovit časkou výrobní základnu a zemědělství. Chceme svobodnou a demokratickou (a také nezávislou) Českou republiku. V pár státech se to podařilo, tak proč ne u nás?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama