Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.07.2016 21:55:00

Stranu Práv Občanů ve Zlínském kraji povede do voleb Vladimír Kruliš

Stranu Práv Občanů ve Zlínském kraji povede do voleb Vladimír Kruliš

Krajský výbor Strany Práv Občanů schválil kandidátku do krajských voleb 2016.

 Jedničkou se stal 34letý Vladimír Kruliš, protokolista Kanceláře prezidenta republiky, absolvent Fakulty multimediálních komunikací UTB ve Zlíně a jeden z lidí, kteří se Stranou Práv Občanů ve Zlínském kraji jsou od jejího samého začátku v roce 2009.
Vladimír Kruliš je synonymem nové generace pro Zlínský kraj, mladého a politikou nepošpiněného, přesto zkušeného, slušného a spolehlivého člověka“ okomentoval volbu Vratislav Mynář, krajský předseda SPO. Dvojkou na kandidátce je náměstek hejtmana pro zdravotnictví lékař Lubomír Nečas, trojkou pak Luděk Galuška, historik a archeolog, jeden z největších odborníků na Velkou Moravu. Na čele kandidátky se objeví i starostka Karolinky Marie Chovanečková, ředitel Barum Czech Rally Zlín Miroslav Regner nebo primář valašskomeziříčské nemocnice Ludvík Dobeš. „Naším cílem bylo nabídnout voličům osobnosti napříč krajem a povoláním. Jsou to lidé, kteří pro náš kraj již mnohé vykonali a mají pro jeho další rozvoj co nabídnout“ uzavřel Mynář.

Bližší podrobnosti budou sděleny na tiskové konferenci spojené s představením kandidátů 26. července 2016 ve 13 hodin v hotelu Baltaci Atrium.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama