František Zwyrtek

  • NEZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.07.2016 18:10:24

Je nutné začít podepisovat petice za odsun imigrantů z Evropy

Je nutné začít podepisovat petice za odsun imigrantů z Evropy

Názor před půl rokem nemyslitelný. Dnes zní ze všech stran. Proč? Protože mrtví přibývají. Prostě nás vraždí. To máme chápat?

Evropani jsou stříleni, válcování náklaďáky, podřezáváni noži a mačetami. Muž, žena, všechno jedno. Naposledy starý francouzský kněz. Snaha zakamuflovat to psychikou, frustrací a podobnými nesmysly nevyšla. Lidé přes úpornou snahu evropských politiků mají vlastní rozum, vlastní názor a vlastní představy o řešení imigrační krize. Prostě tady ty středověké hordy nechtějí, a žádají jejich odsun tam, odkud přišli. 

Jenže politikové je neslyší. Vyjadřují soustrast, je jim "smutno", jezdí na místa vražd, zkrátka ještě si na té hrůze dělají pí ár. Neskutečné. Je proto třeba, aby se začaly podepisovat petice za odsun imigrantů z Evropy. Češi mohou jít příkladem - odsun sudetských Němců po 2. světové válce byl logckým vyústěním zvěrstev, kterými se provinili na našem národu.

Odsun imigrantů je jediným řešením a logickým vyústěním toho, jak se tu chovají. Nemají tu co dělat. Víme to. A když to víme, musíme je dostat pryč. Začalo Maďarsko, a musí se přidat ostatní. Žádné filozofické žvásty. Armády, lodě, naložit o odvézt.

Že nebudou chtít? To je jejich problém.  Oni jsou zase dnes ten náš. Oni jsou ten  největší problém.  Protože tu jsou.

A JAK BY MOHLA PETICE ZNÍT?

Níže podepsaní občané České republiky vyzývají představitele všech zemí Evropy včetně zástupců České republiky, aby společně za přispění všech orgánů Evropské unie připravili, zorganizovali a zaplatili povinný odsun všech nelegálních imigrantů z území států Evropy, a přestali nečinně přihlížet našemu vraždění.

Nestojíme o vás soucit, žádáme vás o řešení.

Ctěte právní řád, který zakazuje nelegální překročení hranic, chraňte naše životy a základní evropské hodnoty, které jsou vážně ohroženy.  

Níže podepsaní občané se vyslovují pro odsun všech ilegálních imigrantů, a to i za použití vojenských sil evropských zemí. 

Nebo znáte jiné řešení?
A už vůbec nepřipouštím, že sem dnes někdo doveze imigranty ze Sýrie.
 


 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama