Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.07.2016 18:53:10

Kolik nevinných civilistů musí zemřít, aby si představitelé EU uvědomili riziko?

Kolik nevinných civilistů musí zemřít, aby si představitelé EU uvědomili riziko?

V rámci dohody mezi Evropskou unií a Ankarou do České republiky dorazí 80 Syřanů. A to v době, kdy se Evropa otřásá pod brutálními útoky příslušníků Islámského státu, kteří se úspěšně infiltrovali mezi takzvané uprchlíky.

Tím nechci zamlčovat pravdu o tom, že migranti, kteří nemají nic společného s Islámským státem, nepáchají kriminalitu ve státech, ve kterých se usadili.

Je evidentní, že premiér Sobotka tímto avizovaným krokem opět jedná v rozporu s většinovým názorem obyvatelstva.Logicky veškerou zodpovědnost za činnost migrantů ponese vláda, která si asi neuvědomuje, že situace v Česku může být zanedlouho obdobná, jako je nyní ve Francii či v Německu. Už samotný bavorský premiér přiznal, že islámský terorismus dorazil do Německa. Zde je nutné poznamenat, že v Německu se během jednoho týdne odehrály čtyři teroristické útoky.

Dnes Francií otřásla vražda v Normandii, kde příslušníci Islámského státu při ranní mši podřízli hrdlo tamnímu knězi. Bohužel jak se zdá, vysocí představitelé EU se ani z tohoto případu nepoučí a i nadále budou prosazovat nesmyslné povinné kvóty a migrační politiku otevřených dveří.
Položme si otázku: Tuší česká vláda, do jakého nebezpečí míří Česko? Pokud opravdu budou do Česka proudit migranti ve velkém počtu, tak to znamená bezprostřední ohrožení našich občanů. Primárním úkolem každého českého politika by měla být ochrana národních zájmů. Bohužel tato samozřejmost je zejména pro premiéra Sobotku asi velmi vzdálená.

Situace ohledně migrantů bude nadále gradovat. A to do té doby, než se každý den v nějakém evropském městě odehraje teroristický útok. Možná až potom si mnoho evropských politiků "uvědomí", že aktuální uprchlická vlna má spojitost s vražednou kriminalitou. Ale to už bude pozdě.

Kolik ještě nevinných civilistů musí zemřít?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama