Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.07.2016 23:20:40

Islámský stát: volná frančíza terorismu pro Evropu

Islámský stát: volná frančíza terorismu pro Evropu

Zatímco masmedia i politici řeší problém "osamělých útočících vlků" jenom tím dokazují, jak dalece jsou vzdáleny realitě a pochopení podstaty islámského státu a další "vlci" se připravují k útoku.

 

Islámský stát , jak se ukazuje podle zveřejněných zpráv, sice na jednu stranu vystupuje jako autokratický chalífát, ale na druhou stranu jako ideologický návodčí pro boj za islamizaci západu. Není to pevná vojenská organizace, spíše to připomíná oblak nezávislých buněk, které se libovolně spojují a nabývají tak síly. Prostě každý se může zúčastnit hidžry i džihádu podle přikázání, každý, kdo zemře za islám, bude po smrti odměněn. Dveře ráje jsou otevřeny pro všechny islámské „mučedníky“.

Jenže co je ta síla která je přivádí až k terorismu? Jsou to přísliby posmrtných rozkoší? Je to jednota ve víře? Je to potřeba zoufalců patřit k nějakému silnému gangu? Ne. Je to jedoduchost a přímočarost linky: oběť pro islám = odměna po smrti. To, že kdokoliv se může přidat, i z opačného konce světa, bez znalosti jediného slova arabštiny. Všem „muslimským mučedníkům“ je po smrti slíben přepych a nekonečná rozkoš. Takže i chudý a negramotný pastevec z Afriky nebo Iráku či Pákistánu se vydává do Evropy, aby si zde zasloužil svůj ráj s huriskami svým sebevražedným příspěvkem k džihádu.

Takže víme, co je motivuje, ale víme vůbec jak se ubránit? Když každý frustrovaný, nadržený a celkově nespokojený nezvaný neevropan má v sobě tikající bombu? Neustále uplatňovaná islámská lest vůči nevěřícím, taqíya, dokonale funguje a společně s ohlupující “politickou korektností“ podráží nohy snahám o záchranu Evropy.

Lze se ještě ubránit? Stejně jako každý selsky uvažující občan, i já bych věděl jak, jenže to by asi neprošlo přes politickou korektnost (čti zabedněnost) našich politiků a saudské peníze!

S Evropskou komisí, stovkami nejrůznějších (bůhvíodkud placených) „neziskovek“ a „agentur pro začleňování“ , nemluvě o šílenství „politické korektnosti“ , které všechny Evropa nese jako Sisyfův balvan, pokud se chceme zachránit, máme opravdu co dělat!!!!!! Jak vidíme, není politická vůle ze strany evropské komise se bránit, zbude to tedy zase na nás, občany.

Co máme na obranu? Šílenství Merkelové a Evropské komise slouží nepříteli. Agentury pro uprchlíky, neziskovky a aktivisté jak by smet. Celý aparát podsvětí, mafie a všichni drobní parazité z migrace žijí.Takže to co nám zbylo na obranu, je obyčejný rozum obyčejných lidí, obalamucený masáží televize a rozhlasu. No to je ale dost málo! Neměli bychom zvolat: lidi, vzbuďte se, jde do tuhého?

Opuštění EU bude prvním správným krokem na cestě k bezpečí.

Kde ale zůstal kruci zdravý rozum našich vládců? Utopený někde v parlamentním bufetu v kafi či v tamním levném alkoholu? Nemůžeme přece topit pod kotlem dřevem z vlastní lodi! Možná bychom jim měli připomenout,že by se měli bát svých občanů víc, než podivínů z Bruselu. Jsou zde totiž historické precedenty, jak dopadli vládcové, co se zprotivili svým povinostem a lidu! Víme z historie, že když už se konečně Češi vydají vyřešit své věci sami, jsou těžko k zastavení!

Víme také ještě jednu věc jistě, až se první teroristé realizují v českých zemích a poteče česká krev, bude to naše vláda, kdo za to bude zodpovědný národu!

A až na našich ulicích zazní: Hrr na ně..... pak bude pozdě na politická prohlášení.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama