ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.07.2016 13:29:00

Naše předvolební kampaň bude především kontaktní

Naše předvolební kampaň bude především kontaktní

Koalice stran SPO a SPD předala ve středu odpoledne na Krajském úřadě v Jihlavě jako osmá v pořadí k registraci kandidátní listinu do nadcházejících krajských voleb.

„Podařilo se nám sestavit tým lidí z Vysočiny, o kterém jsem přesvědčen, že bude dobrou volbou. Spojuje nás pohled na otázky bezpečnosti, školství, ale například i podpory venkova. Podání kandidátní listiny je vždy určitým mezníkem - děkuji proto všem, kteří dosud odvedli velký kus práce a kteří jsou připraveni pracovat v krajském zastupitelstvu,“ poznamenal při této příležitosti předseda SPO a lídr „kandidátky“ senátor Jan Veleba. Koalice se podle jeho slov hodlá zaměřit na řešení takových problémů, s nimiž se musí občané potýkat v každodenním běžném životě a které lidi skutečně trápí. „Naše předvolební kampaň bude především kontaktní, osobní. Jsem zvyklý, jako senátor, s lidmi hodně mluvit a poslouchat jejich názory. Jsme z Vysočiny, takže nás nikdo nebude řídit z Prahy, jako to je zvykem u velkých stranických sekretariátů,“ doplnil Jan Veleba.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama