ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.07.2016 15:37:59

Sliby – chyby, paní Merkelová

Sliby – chyby, paní Merkelová

„Německá vláda přijme sérii opatření, aby se neopakovaly útoky, které Německo v uplynulém týdnu prožilo hned čtyři“, prohlásila kancléřka Angela Merkelová a stejně jako loni Němce ujistila: „Zvládneme to.”

Kancléřka Merkelová uvedla, … „že to se nesmí opakovat a spolková vláda bude hledat nápravu. Teroristé chtějí narušit naše soužití, soudržnost, otevřenost i ochotu přijímat lidi, kteří se dostávají do tísně. Potřebujeme lepší systém včasného varování“.

Merkelová před 11 měsíci Němcům slíbila, že problém s uprchlickou vlnou zvládnou. A ve  čtvrtek zopakovala: „Zvládneme to.“  Připomněla….“že to je výjimečná situace, takže přijímání a integrace je „historický úkol“, že „musíme“ zvýšit repatriační úsilí, že „je nutné“ hledat dohodu s Afghánistánem či se zeměmi na severu Afriky.“

Ne paní Merkelová, Vy to nezvládnete.  Protože žijete ve virtuálním světě a nehodláte si přiznat ani své omyly, ani to, že reálný svět se chová jinak, než Vy plánujete. Jakákoliv reálná situace mimo Vaše plánování je pro Vás kritická,  nemáte plán B.

Přijímaní a integrace není „historický úkol“ ale smrtelný omyl v situaci, kdy v Německu žije několik tisíc salafistů.

Hledání dohody s Afganistánem a zeměmi na severu Afriky o repatriaci je ztráta času, tyto země žádný zájem na repatriaci nemají. Kromě toho, po Německu (a Evropě) se pohybuje několik set tisíc lidí, kteří nemají žádnou identitu a nemají žádný zájem, aby jejich skutečná identita byla zjištěna, právě proto že by jim hrozila repatriace.

Plán B musí začít opravdu tvrdým uzavřením hranic Schengenu.  Pak můžeme začít přijímat uprchlíky, u kterých jsou pro to právní a humanitární důvody. Souběžně i) musí být nasazeny masivní pozemní síly NATO na obklíčení a zničení Daeše; ii) z Evropy musí být bez pardonu vyhoštěni všichni islámští duchovní, kromě těch, kteří před televizními kamerami veřejně odsoudí islámský stát, islámský terorismus a vzdají se šíření islámu v Evropě; iii) policie a tajné služby musí zastavit nelegální peněžní toky do evropských mešit;  iv) bude tvrdě prosazeno embargo na nelegální dodávky zbraní do Středomoří a Blízkého východu; v) Erdogan jasně musí deklarovat a svými skutky doložit, že je partner a přítel Evropy. Pokud se bude chovat jako islámský feudál, musí mu Evropa zabouchnout dveře;  vi) o repatriaci těch, kteří nemají právo na azyl se nebude vyjednávat;  vii) přestane jakákoliv podpora „umírněných“ islamistů všeho druhu a místa původu; viii) odpovědnost za integraci převezme stát a přestane živit požírače dotací všeho druhu; ix) porušení pravidel integrace bude automaticky znamenat vyhoštění.

Mimochodem paní Merkelová, kdysi jste byla v Čechách velmi populární. Dnes Vám již Češi nevěří. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama