Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.07.2016 9:19:25

Poslední výstup paní Angely nepřekvapil!

Poslední výstup paní Angely nepřekvapil!

Angela Merkelová přerušila dovolenou a předstoupila před novináře, aby se vyjádřila k nedávným teroristickým útokům. Samozřejmě svým proimigrantským postojem „nezklamala“.

Řekla, že jsou všechny teroristické útoky strašlivé a deprimující a že truchlí s rodinnými příslušníky tolika obětí. Hned k tomu ale dodala, že dlužíme také mnoho nevinným uprchlíkům, kteří se nyní musí vypořádat se složitou situací. Ke konci svého vystoupení také mimo jiné řekla: „Zvládneme to. Ta nová výzva, která se popisuje výrazem islámský teror, si vyžádá nová opatření. Chceme zajistit bezpečnost pro naše občany, chceme zajistit integraci. Pracujeme na tom, abychom si mohli zachovat dosavadní způsob života.“

Někdo by měl paní Angele říci, že pokud chce zajistit pro své občany bezpečnost, musí za každou cenu upustit od integrace islámských imigrantů. Oboje dohromady nejde a není to možné. Buď bude Německo bezpečné, což znamená bez imigrantů, nebo bude teror i nadále pokračovat. Jak může pracovat na zachování dosavadního způsobu života, když je přesvědčená, že dluží mnoho uprchlíkům? Ano válečným uprchlíkům pomáhejme, ale jen v jejich zemích nebo zemích okolních se stejnou kulturou a tradicemi, ale netahejme je do Evropy. Čím méně islámských imigrantů na Starém kontinentu bude, tím tu bude bezpečněji. Jsou to spojené nádoby.

Hnutí SPD udělá ve spolupráci s evropskou frakcí největších vlasteneckých stran Evropy sdružených v hnutí Evropa národů a svobody (ENF) pod vedením Marine Le Pen maximum proto, aby Evropa zůstala evropská a ne islámská!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama