Ing. Michal Kučera

  • TOP 09
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.08.2016 22:00:00

Na kandidátce jsme dali šanci také mladým lidem, kteří se teprve otrkávají

Na kandidátce jsme dali šanci také mladým lidem, kteří se teprve otrkávají

Ústecká TOP 09 podala kandidátní listinu pro podzimní krajské volby. Je na ní 55 kandidátů, kteří mají chuť hájit zájmy obyvatel Ústeckého kraje. Lídrem je poslanec Michal Kučera a posledním kandidátem je Dominik Feri, student a radní města Teplice.

 „Na krajském úřadu jsme nechali zaregistrovat kandidátní listinu s 55 kandidáty, kteří se rozhodli jít do voleb. Chtějí za své obyvatele bojovat v Krajských volbách do Zastupitelstva Ústeckého kraje.  Jsou na ní zastoupeny všechny regiony, velká města i vesnice. Většinu kandidátů tvoří naši členové," říká krajský předseda TOP 09 Ústí nad Labem Tomáš Tesař.

Na kandidátní listině jsou osvědčení komunální politici TOP 09. Je jich celkem dvaadvacet. 

,,Na kandidátce figurují starostové, místostarostové, radní a zastupitelé měst a obcí. Dá se o nich říci, že mají zkušenosti s politikou a proto jsme je oslovili,“ujasňuje lídr a poslanec za TOP 09  Michal Kučera, kandidát na hejtmana a dodává, „Kandidátní listina je velmi pestrá, najdete na ní  řadu odborníků napříč různých oborů a jejich zkušenosti nám mohou pomoci při obnově našeho kraje“. Máme na ní lékaře, primáře, jsou zde zastoupeni podnikatelé - živnostníci a lidé působící v ekonomické sféře. Dali jsme šanci také studentům a mladým lidem, kteří se ve společnosti teprve otrkávají,“ uzavírá Kučera.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama