MUDr. Jiří Běhounek

kraj Vysočina
  • SOCDEM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.08.2016 13:15:00

Hejtman Běhounek předal diplomy absolventům Mladé univerzity

Hejtman Běhounek předal diplomy absolventům Mladé univerzity

„Náš svět se mění – a ty jsi v centru dění“ je motto letos již po osmé konané akce pro děti. Závěrečné promoce a s ní spojeného předávání diplomů se zúčastnili hejtman kraje Vysočina Jiří Běhounek a velvyslanec Jan Sechter.

 Mladá univerzita je určená pro děti mezi 11 a 14 lety, které chtějí poznat a zažít spoustu nových věcí. Účastní se jí děti jak z Česka, tak z Rakouska.

Hlavní část programu probíhá v Raabsu an der Thaya, jeden den probíhá program na Vysočině – tentokrát v Jihlavě. Během dne se konají přednášky, workshopy i sportovní aktivity, večer je pak táborák nebo diskotéka.

Mladá univerzita pokrývá široké spektrum témat – od chemie přes ekologii po fungování Evropské unie. Za absolvování pětidenního maratonu přednášek a workshopů dostanou děti poslední den diplom, který je jim slavnostně předán na závěrečné „promoci“.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama