Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.08.2016 6:31:00

Vsetín má za sebou zcela mimořádný víkend

Vsetín má za sebou zcela mimořádný víkend

Zcela mimořádný víkend od pátku 19. do neděle 21. srpna má za sebou město Vsetín. Stalo se během něj centrem kultury, společenského dění i sportu.

Uskutečnil se zde multižánrový festival United, tradiční Gulášfest, country dostaveníčko U Olivera, Templářské slavnosti na zámku, a také mezinárodní žákovský hokejový turnaj Wallachian Puck.

„Těší mě, že je na Vsetíně tolik zapálených lidí, kteří organizují nejrůznější akce pro všechny věkové skupiny obyvatel. Vysoká návštěvnost pak svědčí o tom, že lidé jejich práci ocenili, protože vybrat si mohl opravdu každý. Je vidět, že to na Vsetíně žije,“ zhodnotil akcemi nabitý víkend starosta Jiří Čunek.

Už ve středu 17. srpna se do Vsetína začali sjíždět účastníci křesťanského festivalu UNITED, který se zde konal již po šesté. Mezi scénami před domem kultury, v něm, ale i na Dolním náměstí a v Panské zahradě se pohybovalo na čtyři tisíce mladých lidí z celého světa. Pořadatelé pro ně připravili na historicky největší scéně na Dolním náměstí vystoupení známých i méně známých umělců napříč celou zeměkoulí.

Areál U Sandriku zase patřil od pátku do neděle milovníkům guláše a muziky. Ochutnat tuto pochoutku nebo poslechnout si oblíbené kapely přišly více jak dva tisíce lidí.

Vyznavači trampské muziky si dali dostaveníčko v areálu restaurace U Olivera v Jasenicích v sobotu večer. Tam kromě poslechu vsetínské skupiny Atapana měli možnost ochutnat i grilované pochoutky.

Neděle pak patřila na zámku Templářským slavnostem, které navštívilo i přes nepřízeň počasí na pět stovek lidí.

Příznivci hokeje mohli na zimním stadionu vidět od pátku do neděle v akci talenty tohoto sportu ze tří zemí. Vítězem turnaje Wallachian Puck se nakonec stal lotyšský celek Dinamo Riga. Vsetínští hráči získali bronz.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama