Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.08.2016 13:19:35

Komunisté nezapomínají ani na okrajové části Jihomoravského kraje

Komunisté nezapomínají ani na okrajové části Jihomoravského kraje

Priority pro okrajové části Jihomoravského kraje

 Jihomoravští komunisté si jsou dobře vědomi, že kraj netvoří jen okresní či krajské město. Zhruba 1, 1 milionu obyvatel žije celkem v 673 obcích rozložených na téměř 720 000 ha v 7 okresech. Rozloha kraje klade zvýšené požadavky na veřejnou dopravu a také na dopravní infrastrukturu.

Proto se ve volebním programu KSČM do Zastupitelstva Jihomoravského kraje prosazuje neustálé zlepšování integrovaného dopravního systému vč. návrhů od jednotlivých cestujících. Jelikož se firmy často stěhují do velkých logistických a průmyslových areálů za města a jelikož se dojezdová vzdálenost občanů do zaměstnání od roku 1989 zvýšila je zajištění kvalitní veřejné dopravy v dostatečném počtu spojů základ. Dlouhodobě KSČM prosazuje dokončení R52 s napojením do Rakouska, dále R43 a dalších staveb dopravní infrastruktury.

Další možnost, jak zvýšit zaměstnanost v okrajových a velkou nezaměstnaností postižených částech kraje, spatřují komunisté v cestovním ruchu. Je důležité zlepšit propagaci přírodních, kulturních i technických památek a také zdokonalit doplňkové služby pro turisty.

Emil Pernica, předseda OV KSČM Blansko a kandidát do Zastupitelstva Jihomoravského kraje
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama