Ing. Karla Šlechtová

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.08.2016 10:09:00

Podporujme osvědčené akce, které přitáhnou turisty

Podporujme osvědčené akce, které přitáhnou turisty

Letošní ročník proslulé Barum Rally Zlín osobně navštívila i ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová. A nejen to, rally podpořila i osobní záštitou.

„Jedná se o akci s dlouholetou tradicí, více než třicet let se těší obrovskému zájmu. Podle mého názoru jde přesně o ten druh osvědčené aktivity, která si zaslouží z hlediska cestovního ruchu, zejména mezinárodního, co nejlepší propagaci. Podobné akce jsou pro zahraniční návštěvníky velmi atraktivní,“ říká Karla Šlechtová.
 
Barum Rallye byla vybrána agenturou CzechTourism jako jeden z TOP sportovních eventů roku 2016 k podpoře formou partnerství a s finanční pobídkou ve výši jeden milion korun. Je prezentována na portálu CzechTourism – Kudy z nudy, včetně dalších atraktivních událostí a míst Zlínského kraje, kde se rally koná.
 
„Česká republika není pouze zemí s úžasným historickým dědictvím. Součástí jejího života je i sport, v tomto případě motorismus, který má navíc vynikající úroveň,“ dodává ministryně Karla Šlechtová.
 
Je to tedy skvělá příležitost k využití akce k propagaci turistického potenciálu České republiky. Cílem je zviditelnění ČR jako atraktivní destinace s rozmanitou nabídkou sportovního a kulturního vyžití a přilákání návštěvníků do Zlína a Zlínského kraje z blízkých i vzdálených regionů a ze zahraničí.
 
Další informace:
Barum Czech Rally Zlín patří mezi pilíře evropských automobilových soutěží už od roku 1983, kdy se zařadila mezi jeden ze závodů mistrovství Evropy. V současnosti je součástí soutěžního okruhu FIA European Rally Championship. Začala jako amatérská soutěž v roce 1971. Letos se pořádá již 46. ročník. Pojede se jako FIA Mistrovství Evropy a jako Mistrovství ČR v rally. Přihlášeno je 135 posádek z České republiky i zahraničí. V letošním roce se vedle soudobých rally vozů premiérově představí také šampionát historických závodních automobilů. Minulý ročník Barum Rally Zlín navštívilo na 252 tis. návštěvníků.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama