Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.08.2016 20:19:00

Choré představy předsedy ODS Fialy

Choré představy předsedy ODS Fialy

Předseda ODS Fiala, takto vážený univerzitní profesor, chce zřejmě trumfnout před volbami představitele extremistických a radikálních stran.

Podle médií se vyjádřil, že jsme prý ve válce, která se vede i v našich ulicích. Já tedy nevím (na rozdíl od pana profesora), ale naštěstí žádné mrtvoly křižáků ani muslimských válečníků povalující se v ulicích českých a moravských měst, nevidím. Možná, že je vidí on, a pak by bylo dobré, aby mně poučil, kde jsou, abych se na ně přijel podívat.

Myslím, že takovýto přístup k problematice migrace uprchlíků a islámu je nejen hloupý, ale hlavně je úplně v rozporu s realitou a přispívá jen k hecování vášní ve společnosti, které nemají oporu v realitě.

V prvním pololetí tohoto roku bylo v ČR přijato 862 žádostí o azyl, a z toho jen menší část podali muslimové. Zkrátka nevidím, odkud by se ty davy muslimských válečníků do České republiky hrnuly.

Je zjevné, že čeští muslimové mají jiné starosti a zájmy, nežli vést džihád proti nevěřícím. A to je dobře. Mají větší rozum než předseda ODS Fiala…

Předseda Fiala je původním povoláním učitel a politolog. Myslím, že v rámci svých studií mohl navštívit přednášky pro první ročník studentů sociologie, kde by se dozvěděl, že seriozní politické strany těžko mohou extremistickou polohou v jednotlivé otázce přetrumfnout strany extremistické… Myslím, že by se tímto jednoduchým pravidlem měl pan předseda Fiala také řídit…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama