ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.08.2016 11:50:05

V Brně se jela motocyklová Grand Prix ČR. Poprvé ji organizoval Spolek

V Brně se jela motocyklová Grand Prix ČR. Poprvé ji organizoval Spolek

Na brněnském Masarykově okruhu se v neděli 21. srpna 2016 uskutečnil závod motocyklového mistrovství světa – Grand Prix České republiky.

 


Letos poprvé závod pořádal Spolek pro GP ČR v Brně, který loni založilo statutární město Brno spolu s Jihomoravským krajem a Centrálou cestovního ruchu – Jižní Morava. Na začátku letošního ledna podepsal Spolek pro GP ČR v Brně promotérskou smlouvu se společností Dorna Sports, která zajišťuje konání Velké ceny České republiky až do roku 2020.

„Jsem rád, že díky unikátní dohodě vlády, kraje a města zůstala GP ČR Brno zachována prostřednictvím Spolku pro GP ČR Brno. Letošní ročník je pro nově vzniklý Spolek premiéra, tak doufám, že drobné nedostatky nám lidé odpustí, teď už se budeme jen zlepšovat. Jsem rád, že na hlavní závod Grand Prix přestalo pršet a tribuny se zaplnily. Poděkování patří všem, kdo se podíleli na přípravě a organizaci letošního Grand Prix ČR a také všem věrným divákům,“ řekl hejtman Michal Hašek.

Hejtman Hašek následně předal cenu vítězi kategorie Moto3, kterým se stal britský jezdec McPhee Ve třídě Moto2 zvítězil v Brně Němec Folger a v královské kategorii MotoGP pak dominoval Brit Crutchlow.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama