Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2016 6:47:50

Den obce Tišice

Den obce Tišice

V sobotu 27. srpna se v areálu fotbalového hřiště v Chrástě konal již po několikáté Den obce Tišice.

V sobotu 27. srpna se v areálu fotbalového hřiště v Chrástě konal již po několikáté Den obce Tišice. Kulturní akci, kterou podpořil i Středočeský kraj, navštívil i radní pro oblast kultury a památkové péče Zdeněk Štefek.

„Je skvělé, že Tišice nejsou jen noclehárnou Prahy, ale že skutečně rozvíjejí kulturní a spolkový život, a je jedno, zda jde o chovatele, fotbalisty, baráčníky nebo třeba myslivce. Že obec skutečně žije je zde ostatně vidět na každém kroku,“ pochválil akci radní Štefek.

Den zahájily svým vystoupením děti z Mateřské a základní školy, pak nastoupila hudební skupina Sirotci. Nechyběl ani Richard Nedvěd, kouzelník a bavič, koňská show Václava Vydra nebo hudební skupiny Navostro či Plus.

Dětský koutek připomínala řada pouťových atrakcí, skákací hrad, soutěže, zoologickou zahradu zase koutek chovatelů. Úctyhodnou prací svou a svých předků se mohl pyšnit i místní kronikář. Obcí také projížděl výletní vláček. Na závěr noční oblohu rozjasnil ohňostroj.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama