David Pazdera

Marxismus je všemocný, protože je pravdivý.
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.09.2016 22:52:04

Má odpověď na otevřený dopis Pavla Josífka

Má odpověď na otevřený dopis Pavla Josífka

Text, na který odpovídám, najdete v odkaze. Tento odkaz byl sdílen také na profilu pana Josífka na sociální síti Facebook.com, kde se na něj ale nedalo prozatím reagovat. Všechny reakce, včetně mé, byly zcenzurovány - panem Josífkem smazány.

Otevřený dopis Davidu Pazderovi

Dále již s Tebou a nejlépe ani o Tobě nebudu mluvit, myslím, že vše už bylo řečeno..

Když obtěžuješ mě blízké lidi, jak Kristýnu, matku mé dcery, tak mou dceru Alici, když prohledáváš kočárek, ve kterém je, dvakrát je ponižujícím způsobem prohlížíš a jako vrchol na Týnu a její matku (když se vraceli s Aličkou po laserové proceduře z Prahy), opilý, na kruháči u jejich ulice, vypadajíc jako člen národního odporu, s výhružným tónem, mluvíš, že tě mají pozdravit, i když tak učinili, když jsi je oslovil.. Týna říkala, že se tě bála. Když tak nebudeš činit, nebudu o tom mluvit. Zajímavé, že sis hned vzpomněl, jakou soudružku si, dle tebe, "neměl" obtěžovat a víš i kdy se to přesně "nestalo". Včera mi Týna psala, abych tyto věci, jejím jménem, uvedl.

Jsi prapodivný soudruh, mluvíš jako Mirek Dušín a přitom sháníš nahrávky, z dávno vyčpělých akcí, na kterých si nebyl, takže neznáš kontext, který byl různými lidmi hodnocen různě..

Podle mě si snad něčí agent, min. se tak chováš, nevím, jestli nějaké sekty (obávám se, že ale jen tvého prapodivného světa), nebo je to osobní, ale chápeš vůbec podstatu toho, proč si se s prakticky všemi lidmi takto rozhádal? Rozjíždíš čistky revizionistů? Proč na ně takto osobně útočíš? Je mi jedno, je-li někdo třeba exekutor-zahrádkář-popelář-ředitel, teď je důležité, jaký je člověk a marxista. Ty kupříkladu vůbec nerozumíš negaci negace.. Proto ti mohu, za tyto tvé dopisy, poděkovat, protože u lidí, které také tvá nenávist pomohla stmelit, je to bráno, jako jedno z potvrzení důvěryhodnosti - tedy tvůj útok na něj.

Jistě moje pitomosti jsou moje pitomosti, což ovšem vůbec nesouvisí s tvým konfrontačním stylem, který zakrýváš postojem jakéhosi "cesťáka s biblemi" s "análním otvorem" v hubě. Líbí se ti lízání, že o tom tak píšeš?

A musím podotknout, že tvoje slova o "široké veřejnosti" jsou opravdu hezká.. Když jsi bydlel téměř na stejné ulici, jako "široká veřejnost"..

Raději, než mými "úspěchy" či úspěchy se chlub těmi svými.. Je mi líto Pavle, že nejsi spokojen se stavem komunistického hnutí, že nejsi spokojený se mnou, že si smutný z návštěvy exekutorů, já sám zažívám podobné věci, ale ty už jdeš přes hranu.. ve svém příspěvku píšeš, že jsem někomu vyhrožoval. A co děláš ty vůči mě? Zveřejni si co chceš, stabilita spočívá v něčem jiném, než ve zveřejňování věcí o jiných, zmizíš, tak, jako zmizeli další, tobě podobní, před tebou..

Jako zástupce Vzdoru jsem byl zvolen na sjezdu, kde se řešila zrada Baka (nebo jak se jmenoval), takového rozbíječského mudrala, jako jsi ty.. Z této funkce mě zase mohou kdykoliv odvolat, ale udělám maximum, teď, obzvláště před krajskými volbami v ČR i SR, aby tak neučinili..

Pavle M. (nečetl si někdy Foglara?), pakliže se chceš stát "rudým" Monstrem, máš slušně našlápnuto.

Jistě dělám pitomosti, ale mé pitomosti neznamenají, že jsem zrádce, že budu udávat a prozrazovat buržujům, identity, podrobnosti, tak jako ty, když si jednomu z nejodpornějších buržujů, které znám, panu Vágnerovi, nechal donést, kdo je komunista, aby v obchodním domě Vágner (dříve Jiskra), kvůli tomu už nesměl pracovat. Ty jsi zrádce, i ve svém pofidérním světě to sám musíš vědět, máš šanci se aspoň trochu všem omluvit, ne za politiku, ale přerůstající osobní věci..

PS: Přemíra vulgarismů v článku nesmí být, i když jsou ukryty za "slušnější" výrazy.

PPS: A můj odstavec v článku směrovaný nečekaně "na tebe" (ono potrefená husa se vždycky ozve, že?) byl samozřejmě reakce na tvůj srdcervoucí dopis předsednictvu VZDORu, kterak jsme tě nepozvali na schůzi Vzdoru a zakončuji smyšleným citátem, který ovšem, někdy začátkem 50.let určitě řekl Jan Werich, o tom jsem přesvědčen: "Lepší malý Stalin, než velký Blbec"

PPS 2.: Slovenskou vlajku, stejně jako ostatní, jsme věšeli společně..

PPS 3.:Nesedím na dvou židlích, ale asi na dvaceti a přesto jsem v KSČM nedržel hubu a z žádné židle nic nemám, ale ty židle nejsou jen v politice, život je zase, pro mě po deseti letech, mnohovrstevný..

David Pazdera
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama