ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.09.2016 9:49:27

Střední škola stravování a služeb prošla rekonstrukcí

Střední škola stravování a služeb prošla rekonstrukcí

Další etapu rekonstrukce má za sebou úspěšně Střední škola stravování a služeb v Karlových Varech. Během letních měsíců stavbaři rekonstruovali a zateplili střechu a vybudovali moderní zázemí pro praktické vyučování nového kadeřnického oboru.

Střední škola stravování a služeb v Karlových Varech, která vzdělává studenty v tradičních učebních i studijních oborech, prochází postupnou rekonstrukcí již od roku 2011. Během uplynulých let se podařilo s přispěním Karlovarského kraje nejenom zajistit statiku budovy, vyměnit kanalizaci, ale také rozšířit šatny, vybudovat nové sociální zázemí, vyměnit okna a opravit fasádu. Letošní léto se pak neslo ve znamení dalších významných investičních akcí.

„Stavební práce, které prováděla společnost Credostav, probíhaly na škole od 7. července do 2. září. Stará střešní krytina byla nahrazena novou, včetně hromosvodů, zateplení a konzervace krovu. Přestavbou bývalého služebního bytu, který byl již nevyužíván, pak vzniklo zázemí pro praktické vyučování nového učebního oboru. Celkové náklady dosáhly 4 milionů korun,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Martin Havel.

Kadeřnictví bude sídlit v přízemí školy a přístupné bude i pro imobilní osoby. „Kvalitně vybavené a esteticky skvěle ztvárněné pracoviště praktického vyučování bude poskytovat holičské a kadeřnické služby široké veřejnosti,“ upřesnil ředitel školy Jiří Neumann.

V souvislosti s projektem zabezpečení krajských škol byla současně provedena výměna stávající síťové kabeláže, instalace WIFI antén, nového kamerového systému, který monitoruje dění u vstupu do objektu, v šatnách a na hlavních chodbách, a bezpečnostního docházkového systému včetně turniketů. To vše za zhruba 1,4 milionu korun. „Tato akce přinesla škole velmi moderní a výkonnou IT infrastrukturu a též účinný komplexní systém chránící bezpečnost žáků a školy,“ dodal Jiří Neumann.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama