MgA. Martin Stropnický

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.09.2016 1:00:00

Velice si vážím vaší práce. Hrdě a dobře reprezentujete naši vlast

Velice si vážím vaší práce. Hrdě a dobře reprezentujete naši vlast

Ministr obrany Martin Stropnický včera navštívil 74. lehký motorizovaný prapor v Bučovicích. Šlo již o jeho druhou návštěvu, tentokrát před vysláním části jednotky do zahraniční mise.

V říjnu budou příslušníci praporu tvořit jádro sedmé strážní roty na základně Bagrám v Afghánistánu. Ministr proto při prohlídce neopomněl poděkovat vojákům za jejich práci, zejména s ohledem na zahraniční nasazení.

Ministra obrany přivítal v posádce Bučovice zástupce velitele Pozemních sil AČR plukovník gšt. Ivo Střecha spolu s vedoucím odboru plukovníkem gšt. Petrem Svobodou a také velitel 74. lehkého motorizovaného praporu Bučovice podplukovník Přemysl Štěpánek a zástupce velitele 7. mechanizované brigády plukovník gšt. Jiří David. Ministr obrany si v bučovických kasárnách prohlédl prostory určené pro zázemí vojáků, dále v parku vojenské techniky shlédl připravenou bojovou a přepravní techniku a ruční zbraně, jimiž jsou vojáci praporu vyzbrojeni a vybaveni. V další části návštěvy následovala beseda ministra Martina Stropnického s vojáky praporu na útvarovém klubu.

Ministr si prohlíží moderní odstřelovací pušky
Ministr si prohlíží moderní odstřelovací pušky.

„Velice si vážím vaší práce. Hrdě a dobře reprezentujete naší vlast při vašem nasazení v zahraničních operacích. Dokazujete tím nejen skvělou připravenost, ale i odhodlání, při kterém plníte svěřené úkoly. Chválu neslyšíte pouze z mých úst, ale i z úst koaličních partnerů. Zaslouženě,” uvedl ministr Stropnický.

Posádku Bučovice navštívil ministr obrany již podruhé. První návštěva byla v listopadu 2014, kdy se v bučovických kasárnách setkal s rodinnými příslušníky vojáků, kteří byli v té době vyslaní na zahraniční misi jako 4. jednotka výcvikové mise Evropské unie v africké republice Mali.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama