ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2016 8:29:20

S létem skončila v centrálním obvodu i setkání u táboráku

S létem skončila v centrálním obvodu i setkání u táboráku

Od května do září s prázdninovou přestávkou přichystalo vedení Městského obvodu Plzeň 3 pro své občany sérii posezení u táboráku.

Na sedmi místech v obvodu si tak mohli lidé přijít vychutnat letní táborákovou atmosféru, ale také si popovídat s představiteli města a zástupci městské policie o možnostech zlepšení kvality života v daných lokalitách.

"Zpětná vazba od občanů je pro nás nesmírně důležitá. Dozvíme se, co děláme dobře, ale také, kde jsou určité rezervy. Na každém setkání za námi přijdou desítky lidí, aby přinesly nové podněty," říká starosta Radislav Neubauer (ČSSD).

Nejčastěji se jedná o posekání křovin, opravy chodníků, navýšení herních prvků nebo celých dětských hřišť, úklidy, změna v MHD či problémy s veřejným pořádkem.

"Podněty, které se týkají našeho úřadu, okamžitě řešíme s příslušnými odbory, a snažíme se maximálně vyjít vstříc. Pokud se téma týká jiného orgánu, předáváme informaci tam, nejčastěji se jedná o Čistou Plzeň, Správu veřejného statku města Plzně či Plzeňské městské dopravní podniky," doplňuje místostarosta David Procházka (ANO 2011).

Letos poprvé se všech setkání zúčastnili také zástupci Městské policie Plzeň, na níž jsou směřovány podněty právě například s veřejným pořádkem, a tak mohou být občanům zodpovězeny otázky přímo na místě.

Opékání špekáčků se uskutečnilo ve Skvrňanech v Lábkově ulici a v parku Na Okraji, na Borech v parku Na Hvězdě a v Borském parku, a v areálech sokoloven na Nové Hospodě, na Valše a v Radobyčicích. V příštím roce chce vedení v podobných setkáních pokračovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama