Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2016 9:37:33

Přesídlování imigrantů do České republiky má být stálé a trvalé!

Přesídlování imigrantů do České republiky má být stálé a trvalé!

Na tuto hrůzu upozorňuje poslanec Zdeněk Soukup, který v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz řekl, že mu jako členovi evropského výboru přišel od Evropské komise do e-mailu tento návrh.

Evropská komise prý přichází s návrhem na vznik strukturovaného a trvalého unijního přesídlovacího rámce. Pan poslanec k tomu mimo jiné přímo řekl: „Brusel vyrábí nástroje pro umlčení hlasu veřejnosti. Už i u nás se šušká něco o připravovaném ‚náhubkovém zákonu‘ ve stylu ‚hate speech‘ (projevy nenávisti), kdy má být trestná i slovní kritika migrační politiky.“ Také říká, že je dnes ve Francii 750 no-go zón, kde platí islámské zákony šaría a kam se neodváží ani policisté. Nakročeno k tomu má dalších asi 1.400 čtvrtí.

Stále se veřejně mluví o tom, že kvóty nefungují a bude od nich upuštěno, ale jak vidíme realita je úplně jiná. Nebude se tomu říkat kvóty na přerozdělování imigrantů, ale nazveme to „Strukturovaný a trvalý unijní přesídlovací rámec“, který vlastně bude ještě o mnohem horší než kvóty, jelikož by měl být trvalý! No a k tomu se ještě přidá a trestně uzákoní kritika imigrace.

Takže je to přesně tak, jak již delší dobu tvrdím. Řízená islamizace Evropy je v plném proudu a běda tomu, komu se to nebude líbit. Náhubkovým zákonem hned každý, kdo jen kriticky hlesne o imigraci, dostane roubík v podobě tvrdého trestu. Je to nehorázná zrada evropských hodnot, kde nebude potřeba na zničení Evropy žádných zbraní.

Pokud se této zradě nepostavíme ústavní cestou na odpor, dopadneme stejně špatně jako ve Francii, kde se ve velkém rozvíjí islámské no-go zóny, ve kterých si žijí vyznavači středověkého proroka po svém a uplatňují zde nenávistnou, netolerantní, velice násilnou a ženami opovrhující islámskou ideologie se zákony šaría a celé to schovávají za náboženství.

Je potřeba co nejrychleji vyhlásit referendum o vystoupení České republiky z Evropské unie a postavit džihád a právo šaría mimo zákon. Jedině tak svou kulturu uchráníme i pro naše další pokolení!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama