ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.09.2016 21:18:00

Velký manipulátor a Kalouskův jestřáb aneb volič není blbec

Velký manipulátor a Kalouskův jestřáb aneb volič není blbec

Pamatujte na stovky billboardů po celé republice, které hlásaly, že starostové mají větší podporu než prezident?

A pamatujete, že ze stejných billboardů se na nás vzápětí usmívala Dana Drábová, nová tvář STAN? Kdože si tímto bombastickým způsobem přivlastnil podporu stovek zcela nezávislých starostů a osobností z obcí a měst, z nichž valná část nemá se STAN nic společného? No přece pan Gazdík se svým STAN.

Velmi šikovné, není liž pravda. Tentýž Gazdík, který byl hlavním parlamentním jestřábem a oporou Kalouska, aby později usoudil, že už to není ono a že je třeba se Kalouska zbavit. I přibral  Danu Drábovou, umístil ji na stejné billboardy, které ohlašovaly podporu starostů 62%, pardon STAN, a bylo vymalováno. Inu šikovný to pan Gazdík, to se musí nechat, takové veletoče zvládne opravdu jenom mistr. Ale říká se, že proti gustu žádný dišputát.

No budiž, ale tento stejný Gazdík má tu drzost, že osočuje volební soupeře, že prý dělají z lidí blbce. Prý slibuji zatočit s koncesionářskými poplatky ČT a přitom k tomu kraj nemá kompetence. Rád bych panu Gazdíkovi osvěžil paměť. Vezměme si třeba zdravotnické poplatky. Ty taky nebyly krajským tématem a jak voliči reagovali. I když to nebylo v kompetencích Krajů, lidi přes ně vytvořili tlak, že k jejich zrušení brzy potom došlo. ČT je velmi podobný případ. Ze všech stran kritizovaná, s obrovským balíkem veřejných financí hospodařící instituce bez jakékoliv kontroly se přece jednou bude muset zodpovídat daňovým poplatníkům. Když ti kompetentní, jako třeba poslanec Gazdík, tento stav tolerují, tak je třeba říct dost a využít každé příležitosti ke skoncování tohoto stavu a tlačit na nápravu z pozice krajů! Jsem si jist, že v nadcházejících krajských volbách přichází příležitost a že se poněkud změní politická mapa této země a bude tu nová reálná síla, která panu Gazdíkovi dokáže, že se mýlí.

Takže chce to klid a nechat to na voličích, neboť oni určitě blbci nejsou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama