ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.10.2016 9:56:42

V nové vysoké škole se již studuje

V nové vysoké škole se již studuje

V pondělí zahájila v Karlových Varech výuku Vysoká škola finanční a správní. Slavnostní otevření nového studijního střediska proběhlo za účasti zástupců univerzity, hejtmana Karlovarského kraje Martina Havla či primátora města Petra Kulhánka.

Na škole, která v Karlových Varech sídlí od září, bude v tomto akademickém roce studovat téměř 250 studentů. Těm otevřela dva obory v bakalářském a následně v magisterském studiu, které jsou zaměřené na bezpečnostně právní studia a kriminalistiku. „Máme zde tým patnácti pedagogů a šesti nepedagogických pracovníků. Věříme, že se škola postupně zviditelní, abychom příští rok mohli spustit i další obory. Otevřením pobočky v Karlových Varech jsme si splnili cíl, a to nejen naší zásluhou. Poděkování patří představitelům města a kraje, kteří nám vycházeli vstříc a pomohli nám tak vytvořit podmínky pro zahájení výuky,“ uvedla rektorka univerzity Bohuslava Šenkýřová.

Vysoká škola finanční a správní navazuje na končící Vysokou školu Karlovy Vary a umožňuje jejím studentům pokračovat ve studiu. „Jsem velmi rád, že se ve zdejších prostorech nadále studuje. Škole přeji hodně studentů, úspěšných absolventů a spokojených pedagogů,“ uvedl hejtman Martin Havel. Druhá největší soukromá vysoká škole v ČR nabízí studentům prezenční i kombinovanou formu studia a přihlášky pro akademický rok 2016/2017 mohou zájemci podávat ještě do 15. října.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama